Schrijf de datum vast in uw agenda: zaterdagavond 16 en zondag 17 november 2024 een matineevoorstelling in Den Durpsherp in Berlicum.
Amicanto bestaat al weer 35 jaar en dat willen ze op een bijzondere wijze vieren. Samen met Toneelgroep Kriebels uit Berlicum gaan ze op een cruise.Ter gelegenheid van het 40-jarig huwelijk gaan pa en ma met hun kinderen op een cruise van 2 weken door het Caribisch gebied. Van meet af aan is de stemming op zich OK, maar iets klopt er niet. In de loop van het verhaal wordt geleidelijk duidelijker wat ieder in dit reisgezelschap met zich meedraagt en wat dat met de anderen doet. Het is dus nog maar de vraag wie er uiteindelijk mee zullen terugvaren naar huis.

Een leuke afwisselende voorstelling waarin de liedjes van Amicanto (begeleid door een combo) en het toneelspel van Kriebels elkaar aanvullen.

Kaartjes zijn te bestellen via de website van Den Durpsherd : www.durpsherd.nl

T